رئیس مرکز نوآوری و رشد واحد های فناور دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد : امضای توافقنامه همکاری های مشترک مابین خانه فناوری های پیشرفته ایران، چین و خانه رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه محقق اردبیلی

دکتر نعمت هدایت اعلام نمود در راستای توسعه همکاری های بین المللی در حوزه های مربوط به فناوری های پیشرفته و نوآوری، تفاهم نامه همکاری های مشترک مابین دو مرکز یاد شده امضا شد.
به گفته دکتر مسعود اجری معاون نوآوری مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی، توسعه بستر های تعامل و همکاری سازنده با ارگان های متولی فناوری از اولویت های مرکز رشد دانشگاه می باشد.
میثم عباسی مسئول این واحد عضو مرکز رشد اشاره نمود : تعامل در زمینه برگزاری رویداد های استارتاپی و دوره های نوآوری محور با محوریت همکاری مراکز علمی بین دو کشور از جمله مواد تفاهم نامه همکاری های مشترک بین دو خانه نوآوری می باشند.