💢انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و کلینیک صنعتی سازمان بسیج مهندسین استان اردبیل

با اساس این تفاهم نامه کلینک صنعتی استان اردبیل و مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در ایجاد بستر سازی آموزشی و تسهیل امور کارافرینی و ایجاد زیرساخت در شتابدهی به به کسب و کار نوآروان و همچنین توانمند سازی ایده پردزان در حیطه های مختلف تفاهم نامه همکاری امضا نمودند.

بر اساس همین تفاهم نامه ایجاد دفاتر مشترک در کلینیک صنعتی و در مرکزرشد دانشگاه محقق در دستور کار فرار گرفت.
که جناب آقای مهرداد قادری بعنوان مدیر دفتر نمایندگی کلینیک استان در دانشگاه منصوب شدند.