دومین رویداد ایده‌پردازی حوزه علوم انسانی و هنر

مرکز نوآوری و رشد واحد‌های فناوری دانشگاه محقق اردبیلی

اطلاعیه: آخرین مهلت ثبت‌نام تا ۴ خرداد تمدید شد.

دومین رویداد جذب ایده با محوریت علوم انسانی و هنر در زمینه های گوناگون از جمله:
– گردشگری و میراث فرهنگی
– مدیریت و بازرگانی
– هنر و صنایع خلاق
– آموزش و یادگیری
– فناوری اطلاعات علوم انسانی
– چالش های اجتماعی
– خدمات شهری
– سرگرمی و اوقات فراغت
– روانشناسی و مشاوره
– تندرستی
– حقوق
– باستان شناسی
و سایر حوزه های علوم انسانی

توسط مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیل با همکاری دانشکده های علوم انسانی، علوم اجتماعی و علوم تربیتی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می گردد.
این رویداد فرصتی برای ارائه ایده های نوین و خلاقانه طبق محور های عنوان شده بصورت مدل کسب و کار یا پیشنهادهای نوآورانه می‌باشد.
با ثبت نام در این رویداد علاوه بر شرکت در کارگاه های آموزشی مرتبط، از تجارب با ارزش منتور ها استفاده خواهید کرد، امکان ارائه راه حل ها و ایده های با ارزش خود را خواهید داشت و در آخر تمامی ایده ها داوری شده و به ایده برتر جوایز نقدی ارزشمند تقدیم خواهد شد.

چرا در این رویداد شرکت شرکت کنیم؟

ارتباط و شبکه سازی

ارتباط رودررو با صدها نفر بازدیدکننده، کارآفرین،سرمایه گذارو سیاستگذاران حوزه ی نوآوری.

یادگیری

بررسی آخرین تغییرات تکنولوژی و نوآوری منطقه و نیز آموزش آخرین استراتژی های سرمایه گذاری و کارآفرینی با حضور فعال کارشناسان و صاحب نظران

کانون توجه

قرارگیری در کانون توجه رسانه ها، سرمایه گذاران، تصمیم گیران و رهبران فناوری و نوآوری منطقه